Ben je opzoek naar een nieuwe inrichting?

Wij geloven dat de omgeving je resultaat beïnvloedt

De functie van het werken moet worden ondersteund door de uitstraling van de ruimte waarin je werkt. Formeel overleg mag natuurlijk in een traditionele ruimte maar creatief brainstormen vraagt juist om een inspirerende ruimte. Werken in een kantoortuin is ideaal voor overleg, teamsamenwerking en een gezamenlijk gevoel. Natuurlijk moet je je daarnaast ook kunnen terugtrekken. Dus creëer rust voor serieus 1 op 1 gesprekken en telefonisch overleg waarbij je niet gestoord mag worden door omgevingsgeluiden. De koffie corner en kantine kunnen ook de functie meedragen van kort informeel overleg.

Wij ontwerpen het interieur dat past bij uw kantoorfuncties

Wij begrijpen graag hoe een organisatie werkt en waar zij naartoe wil groeien. De wensen van directie, management, afdelingen en de werkzame personen nemen wij graag mee in het plan. Door alle wensen te laten meewegen komen er vaak onverwachte oplossingen die door iedereen gedragen worden. Wij trachten altijd de verwachting te overtreffen door het ontwerpen van een inspirerend geheel.

Wij organiseren de kantoorinrichting

De plannen moeten natuurlijk omgezet worden tot realisatie. Hierin zijn de juiste details op de juiste plaats een must. Wij organiseren graag voor u de kantoorinrichting voor besturen, werken, overleggen, ontvangen en ontspannen. Inclusief vloerbekleding, raambekleding, interieurbouw maatwerk, schilderwerk, signing enz enz.

Copyright 2024 © All rights Reserved.