NEIL DAVID – design meubel

NEIL DAVID

Het merk “NEIL DAVID” van Neil David Coppens staat voor Nederlands design meubel waarbij de belijningen zo eenvoudig lijken te zijn bepaald maar juist zo goed doordacht zijn uitgekozen. Ontwerpen krijgen om die reden een schitterend eindresultaat waarnaar je kunt blijven kijken. Kortom, je verwacht zeker niet dat dit bedrijf en merk pas sinds 2005 op de markt opereert.

Design meubel

Neil David Coppens ontwerpt producten waarbij het idee in het ontwerpproces centraal staat. Geometrische vormen vind je in veel van de producten terug. Het product valt samen met de constructie doordat die is geïntegreerd in het ontwerp. De constructie is dus een onderdeel van het totale productontwerp. De collectie is enerzijds nog niet groot maar de producten zijn anderzijds op weg om de nieuwe iconen uit de meubelbranche te worden. Wij kunnen dus wel concluderen dat dit in potentie een groots merk blijkt te zijn.

Alle NEIL DAVID producten worden in Nederland gemaakt. Ze zijn ervan overtuigd dat lokaal gemaakte producten beter te managen zijn op kwaliteit en flexibiliteit. Hierdoor kunnen ze blijven voldoen aan de verwachtingen van de klant, verwachtingen die tegelijkertijd ook altijd in beweging zijn. Nu bestaat de collectie uit een aantal type producten: stoel, bank, kruk, fauteuil, kast en tafel. Wij zijn al zeer benieuwd naar de volgende meubels.

NEIL DAVID design meubel

Doe hier meer inspiratie op

NEIL DAVID design meubel
NEIL DAVID design meubel
NEIL DAVID design meubel
NEIL DAVID design meubel

Copyright 2024 © All rights Reserved.