Palau – zitmeubels

Palau

Nederlands meubelmerk Palau is opgericht in 1997. De collectie gericht op zowel consumenten als zakelijke gebruikers bestaat het uit sofa’s, fauteuils, stoelen, hoekbanken, poefen, tafels en kasten. Deze meubels zijn leverbaar in vele afmetingen, kleurstellingen en materialen. Voor de meeste producten is maatwerk natuurlijk ook mogelijk.

Zitmeubels

Meubelmerk Palau werkt samen met nationale en internationale ontwerpers als Ben van Berkel, Robert Bronwasser, Arik Levy, Björn Mulder en Mario Ruiz. Deze ontwerpers kenmerken zich door de typische Palau-signatuur, maar behouden daarbij wel hun uitgesproken eigen stijl.

Door combineren van vakmanschap met architectonische wensen heeft Palau al vele projectinrichtingen verwezenlijkt. Opdrachtgevers waren onder andere Credit Suisse, Erasmus MC, KLM, Kraft, Rabobank, Universiteit Utrecht, UPC en WTC.

Anders werken heeft een aanzienlijke invloed op de interieurarchitectuur van nu. Mensen bepalen steeds vaker zelf wanneer en hoe ze werken. Flexibele werkplekken en informele open ontmoetingsplaatsen worden daarom belangrijker. Palau speelt in op deze veranderende tijdgeest door multifunctioneel meubilair te ontwikkelen met een breed scala aan mogelijkheden.

Het merk staat voor ecologisch verantwoorde producten. De bedrijfsfilosofie is erop gericht een tijdloos ontwerp te leveren met een lange levensduur door behulp van hoogwaardige, milieuvriendelijke materialen en productiemethoden.

Palau zitmeubels

Doe hier meer inspiratie op

Palau zitmeubels
Palau zitmeubels
Palau zitmeubels
Palau zitmeubels

Copyright 2024 © All rights Reserved.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *